Anotherguy

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Anotherguy

  • Rank
    Newbie
  1. Yeah that pretty much sounds exactly like my issue. No problems at all with the older version, but updating causes problems. Like you AdAware is not running at all. None of the process watch features running or anything. Doesnt seem like it should be effecting anything when its not running but if uninstalling it fixes the problem than it must be it. [quote name='kered' post='117060' date='Feb 20 2010, 10:13 PM']My windows 7 crashes and locks up too, even after reboot, i downloaded and installed the 8.2, after initial update it reboots and all seems to be ok, a popup says a new update is available, if you download it end of story, windows takes an eternity to restart and grinds to a halt, used revo in safemode to deleta all reboot and installed again, if you don't download the latest update from the popup window all runs ok(to some extent, all bugs reported are still there) Like a twit i downloaded the update again 3 times and the same happened every time, lesson learnt. At the moment i'm running without process watch and without network watch as it still closes my email client TheBat even though i selected allow Not much use the way it is, definately won't buy a subscription till ita sorted[/quote]
  2. I assumed Windows 7 was Windows Vista, my bad. Am using Windows 7 home premium. Will try a support center request once I get back home from work. [quote name='casey_boy' post='117033' date='Feb 20 2010, 05:04 PM']Hi, Your title is "> latest version causes Windows 7 to stop responding" yet you state "Running Windows Vista"... Anyhow, as a paid user you should contact the support center for help. Use the link in my signature and log in at the top left of the page. Casey[/quote]
  3. I recently upgraded my Adaware plus to the latest version from the notice that popped up when I ran the program. A couple minutes after starting Windows I would get a "Not Responding" notice on any program I was running, be it firefox or windows explorer or any game. Would not be able to ctrl-alt-del, had to turn off power to recover. Uninstalled Adaware completely and the problem disappeared. Running Windows Vista and Trend Micro virus software, both up to date.