Search the Community

Showing results for tags '9.6'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Lavasoft - Announcements (Read only)
    • Announcements
  • Product Support
    • adaware antivirus 12
    • Ad-Aware 11
    • adaware ad block & web protection
    • Ad-Aware Web Companion
    • General support
    • Old versions and other Lavasoft products
  • Request a Feature
    • adaware antivirus
    • adaware ad block
  • Malware Removal Help
    • Help with Stubborn Infections
    • Malware Uploads
  • False Positives
    • Report a False Positive
  • Beta Testing
    • Ad-Aware 12 Beta Testing
  • FAQ's
  • Archived Topics
    • Archives: Resolved/Inactive Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. How do users disable Ad Aware 9.6.0 at startup? There is no feature within the program itself and there does not appear to be processes to be located in the boot menu of msconfig or windows defender (where there used to be in older versions). Why do its processes NOT show up in msconfig / Windows Defender for me to uncheck / disable in the startup tab? Why is there no option to disable it in startup inside the Ad Aware program itself? (under "settings") Other than using Winpatrol, there must be a way to disable Auto start of Ad Aware I would rather unistall it that have to use another program to prevent it at startup if Lavasoft has no solution Thanks
  2. Just upgraded to 9.6 Ad-aware from 9.5.1 (had to uninstall/reinstall). The new version will not update. It gets to various points in the update, but always exits before completion with no error shown. Sometimes, this hangs the program sometimes not. I did a manual virus definition update and now the last update status has changed to 04/01/2012 0149.0921. However, it still will not update. Have been trying for several days. Here are the log entries for the last 3 attempts to update: MSG [2764] 2012/01/06 09:28:55: Downloading file: metafile.dat.lzma size: 37kB MSG [2764] 2012/01/06 09:28:55: Connected: download.lavasoft.com//public/aawemerald/ MSG [2764] 2012/01/06 09:28:57: Extended definition: current version is 0 and latest is 11359 MSG [1304] 2012/01/06 09:29:00: Extended definition: current version is 0 and latest is 11359 MSG [1304] 2012/01/06 09:29:01: Extended definition: current version is 0 and latest is 11359 MSG [1304] 2012/01/06 09:29:41: Definition: failed to download [/public/aawemerald/] MSG [2764] 2012/01/06 09:29:45: Update finished MSG [2572] 2012/01/06 09:31:06: Extended definition: current version is 0 and latest is 11359 MSG [2976] 2012/01/06 09:31:07: Extended definition: current version is 0 and latest is 11359 MSG [2976] 2012/01/06 09:31:08: Extended definition: current version is 0 and latest is 11359 MSG [2976] 2012/01/06 09:31:41: Definition: failed to download [/public/aawemerald/] MSG [2572] 2012/01/06 09:32:04: Update finished MSG [3808] 2012/01/06 09:33:16: Extended definition: current version is 0 and latest is 11359 MSG [2496] 2012/01/06 09:33:17: Extended definition: current version is 0 and latest is 11359 MSG [2496] 2012/01/06 09:33:18: Extended definition: current version is 0 and latest is 11359 MSG [2496] 2012/01/06 09:33:41: Definition: failed to download [/public/aawemerald/] MSG [3808] 2012/01/06 09:34:02: Update finished There is also this in the Debug log: ERR [2480] 2012/01/06 09:34:49: Extended: Engine loading: Invalid definition file DBG [2480] 2012/01/06 09:34:49: Extended engine is disabled Any ideas?
  3. Hi I run Windows 7 x64 bit Premium Home Edition and after trying to update from an old version of ad aware I have not been able to install the latest version (9.6). I first manually uninstalled the old version, without using Revo and upon installing 9.6 was met with: "There is a problem with this Windows Installer Package. A program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor." I then did registry cleans, redownloaded 9.6 numerous times, tried other methods such as trying to install an old version of Windows Installer Package 3.1 and 4.5 (which are both years old) as suggested in a very similar thread, installed old AAW and uninstalled using Revo as suggested - all to no avail. I still come up with the same message no matter what I've done. Help would be appreciated. Thanks