Search the Community

Showing results for tags 'Windows 7 64 bit'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Lavasoft - Announcements (Read only)
    • Announcements
  • Product Support
    • adaware antivirus 12
    • Ad-Aware 11
    • adaware ad block & web protection
    • Ad-Aware Web Companion
    • General support
    • Old versions and other Lavasoft products
  • Request a Feature
    • adaware antivirus
    • adaware ad block
  • Malware Removal Help
    • Help with Stubborn Infections
    • Malware Uploads
  • False Positives
    • Report a False Positive
  • Beta Testing
    • Ad-Aware 12 Beta Testing
  • FAQ's
  • Archived Topics
    • Archives: Resolved/Inactive Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Over the past 3 days I have attempted to download and install the new version and all I seem to finish up with is version 11.12.945.9202 which occasionally states it is the latest version! When installing it always seems to go to the page that talks about previous versions of windows ie. XP Vista etc. I am running Windows 7 (64bit) and do not intend to change anytime soon. I filled in a support form yesterday but have heard nothing. Am I the only one who is having a problem?
  2. ok thanks to this programme i have reinstalled my pc 3 times after 3 years of never having to do anything now i have always been a massive fan of adaware but this new one has serious issues 1....it drastically slows down the start time of my pc for the first 1 minute of bootup now i have a quad core 3 ghz 985 athlon with 8 gig ram asus motherboard its nothing to do with my setup as i will be explaining. 2..... on wierd occasions it stops me deleting/modifing things from removable disks/cd's even tho im the administrator it tells me i have to have permision from all users??????? now on the 3rd time of reinstalling my windows i left out adaware and adaware only and walla it worked fine yet with the old adaware it was fine so there is issues with this new adaware im afraid i would love them to get fixed because i love this programme ive been a massive fan for years all the way back to when i heard about it adaware SE thanks Danny Shaw