Search the Community

Showing results for tags 'suggestion'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Lavasoft - Announcements (Read only)
    • Announcements
  • Product Support
    • adaware antivirus 12
    • Ad-Aware 11
    • adaware ad block & web protection
    • Ad-Aware Web Companion
    • General support
    • Old versions and other Lavasoft products
  • Request a Feature
    • adaware antivirus
    • adaware ad block
  • Malware Removal Help
    • Help with Stubborn Infections
    • Malware Uploads
  • False Positives
    • Report a False Positive
  • Beta Testing
    • Ad-Aware 12 Beta Testing
  • FAQ's
  • Archived Topics
    • Archives: Resolved/Inactive Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. If you get an internet connection problem after activating Ad-Aware Pro or Total in Windows 10, please turn off Stealth Mode in network protection. 1. Select Network Protection - > Advanced Settings -> Adapters Settings -> Manage. 2. Click on Edit for the network connection with the problem. 3. Select to turn off Stealth.
  2. Two alternative problem descriptions: Ad-Aware isn't working well, e.g. features cannot be activated, after you have upgraded to Windows 10 or installed a new version of Windows 10, e.g. the November update to version 1511, Ad-Aware isn't working well, e.g. features cannot be activated, after a program update, and you have upgraded to Windows 10 or installed a new version of Windows 10, e.g. the November update to version 1511, with Ad-Aware installed. In either case, please uninstall Ad-Aware from Control Panel, restart the computer and install Ad-Aware again. If Ad-Aware still isn't working well, please collect logs and other information by following the instructions in http://www.lavasofts...roubleshooting/to let Lavasoft investigate it. Start a new topic in the forum and upload the logs with your post.