Sign in to follow this  
nvosdamage321

Please help: strange O.S. corruption, installer error.

Recommended Posts

Just before finishing installation, I encounter numerous (4-7) "Resources missing" error popups that look like :

title bar= resources missing
main message= failed to locate application resources
button= ok

They all say the same thing.
Scanned my system with Bitdefender, AVG, malwarebytes-antimalware and super-antispyware.
all returned clean and system acts normal with no slowdown, popups, UIPs or other anomalies, except that regcleaner and isobuster will not run or produce an error.
looks like operating system damage to me.
installation then completes as "successful".
uninstall behaves the same way.
trying to run the program produces a different error popup:

title bar= error
main message= couldn't load resource manager
button= ok

And to top it all off, ad-aware was running fine just last week.
now what? (pulls hair out)

Share this post


Link to post
Share on other sites
I would suggest reinstalling your C++ runtime.

You can download the latest version here: [url="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=A5C84275-3B97-4AB7-A40D-3802B2AF5FC2&displaylang=en"]http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en[/url]

Then try reinstalling Ad-Aware.

Casey

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='casey_boy' post='116471' date='Feb 10 2010, 03:04 PM']I would suggest reinstalling your C++ runtime.

You can download the latest version here: [url="http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=A5C84275-3B97-4AB7-A40D-3802B2AF5FC2&displaylang=en"]http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en[/url]

Then try reinstalling Ad-Aware.

Casey[/quote]

Followed suggestion but no difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='casey_boy' post='116498' date='Feb 11 2010, 03:52 AM']OK, what operating system and service pack are you using?

Also, do you have a system restore point say from last week?

Casey[/quote]

XP pro sp3.

system restore will not work with some of the strange software I have installed.

System is a customized Via PX10000G.

Share this post


Link to post
Share on other sites
OK let's just try a clean reinstall.

Download [url="http://revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html"]Revo (free)[/url], run and use to remove Ad-Aware. Let Revo remove any left over files or reg entries.

Then try a reinstall.

Casey

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='casey_boy' post='116698' date='Feb 16 2010, 03:38 AM']OK let's just try a clean reinstall.

Download [url="http://revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html"]Revo (free)[/url], run and use to remove Ad-Aware. Let Revo remove any left over files or reg entries.

Then try a reinstall.

Casey[/quote]

Tried that one before my first post.
Also used regedit's search to nuke all keys that mentioned ad-aware.
Regcleaner will load it's process and never show a window!??? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hmm...

I think I'll ask you to follow the instructions in my signature and post a HJT log in a new topic in the HJT forum - just to check for malware. Please explain the issue you're having and a link to this topic.

Casey

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gmer scans for awhile then crashes the windows logon process, causing a blue screen of death. :P
Hijack this worked and has made a log, but I do not see anything worrying.
A long time ago I used gmer and it did not crash then, this worrys me, [u][b]A LOT![/b][/u]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[url="http://www.lavasoftsupport.com/index.php?showtopic=28645"]http://www.lavasoftsupport.com/index.php?showtopic=28645[/url]

Now that nvosdamage321 has posted in HJT, I'll close this thread. If you need it reopened, PM a moderator.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this