Sign in to follow this  
sandybeachs

FAILED TO CONNECT TO SERVICE

Recommended Posts

hi guys

hope i'm in the right area.

just downloaded Ad-Aware Free Anti-Malware 8.2

when i try and log in i get [b]"FAILED TO CONNECT TO SERVICE"[/b]

can anyone help..????

many thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='sandybeachs' post='116680' date='Feb 16 2010, 11:07 AM']hi guys

hope i'm in the right area.

just downloaded Ad-Aware Free Anti-Malware 8.2

when i try and log in i get [b]"FAILED TO CONNECT TO SERVICE"[/b]

can anyone help..????

many thanks[/quote]

Just did the same download and also got the same message. It finally started but there are strange things going on, a quick scan disappears from view after about 60 seconds and while you can see the process running in the background, you can't bring it back and the main screen indicates that no scan has yet been done. Sounds like a bug to me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Most likely a bug with the new 8.2, but read this thread:

[url="http://www.lavasoftsupport.com/index.php?showtopic=27351"]http://www.lavasoftsupport.com/index.php?showtopic=27351[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='sandybeachs' post='116680' date='Feb 16 2010, 01:07 AM']hi guys

hope i'm in the right area.

just downloaded Ad-Aware Free Anti-Malware 8.2

when i try and log in i get [b]"FAILED TO CONNECT TO SERVICE"[/b]

can anyone help..????

many thanks[/quote]

Hello Sandybeachs,

Could you tell us what version of Windows you are using please? Thank you!

Regards,
Zhe

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this