• 0
Sign in to follow this  
waynev

ad aware 11 version 11.04530, "Reboot required" message

Question

Hi I tried upgrading on several computers to the new ad aware 11. After several attempts I have it working on one computer. The other 2 it is not. I have the paid pro version and 3 licenses. I have 11.0453 one one . Every time I try to get the latest version it says I need to reboot before installing latest version. rebooting does not help... My laptop has the latest version 11.04555 but only real time protection can be enabled. I have windows 8.1 installed on all 3. what can I do to fix these....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

am having the same problem after uninstall and trying to install again

Hi sarasar89,

 

I have sent the PM to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

G'day,

I have the exact same problem as firefly2560. Any help would be greatly appreciated.

Cheers,

Matt

Hi Matt6210,

 

I have sent a PM to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello,

 

I am having the same problem as everyone else. Any help would be greatly appreciated.

 

thanks!

Hi kfdietz,

 

I have sent a PM to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

After reading positive reviews for the new Adaware 11 i decided to give it a go...so DL'd the installer, installed it...and...the reboot screen popped up. I tried rebooting it a couple times to no avail. I was frustrated and thought WTF those reviews must have been BS so angrily decided to uninstall Adaware. nope....kept asking to reboot...now i'm truly pissed off. I want this POS garbage off my computer......not mad at any person...just ashamed i got suckered into installing this obviously Beta version of Adaware....it's unfortunate too...i used to absolutely love Adaware....i need help removing this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

After reading positive reviews for the new Adaware 11 i decided to give it a go...so DL'd the installer, installed it...and...the reboot screen popped up. I tried rebooting it a couple times to no avail. I was frustrated and thought WTF those reviews must have been BS so angrily decided to uninstall Adaware. nope....kept asking to reboot...now i'm truly pissed off. I want this POS garbage off my computer......not mad at any person...just ashamed i got suckered into installing this obviously Beta version of Adaware....it's unfortunate too...i used to absolutely love Adaware....i need help removing this

Hi facepalmsmh,

 

I have sent a PM to you with an instructions. It's very few users that get this "Reboot required" message, it's usually due to a conflict with another program.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

hello,

 

i too have the "reboot required" problem.

could you send me a PM too?

Hi ajspies,

 

I have sent a PM to you, too.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Could you PM me as well. I am having the same issue with the reboot message.

Hi mpomario,

 

I have sent a PM to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the exact same problem, I can't seem to be able to uninstall the program, every time I try to uninstall I get the Reboot Required error which never helps. Can you please share in the instructions as to how I can remove the program?

I've the same issue.

Can you send me the PM, please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I've the same issue.

Can you send me the PM, please?

Hi Jamilladoei,

 

I have sent the PM to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thank you, you're my hero.

I couldn't even watch a movie, it always pops up.

You're welcome, Jamilladoei :)

 

I'm glad it's resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It was in a hidden folder. I found it and am now up and running. Thanks.

You're welcome, mpomario :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same problem, can not uninstall :mellow:

Hi waa,

 

I have sent a PM to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have the same problem...

Hi Glioder,

 

I have sent a PM to you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this