• 0
Sign in to follow this  
Benoit B

E-mail bug since update 12.7.1052.0

Question

Hi all,

Since the last Adaware Pro software update to 12.7.1052.0

I receive my e-mails but with no Subject ot Text, all is empty.

If I turn OFF e-mail protection, all is OK.

It does this with Windows LIve E-mail 2012 and Thunderbird 68.2.2

I unistalled Adaware Pro 12.7.1052.0 and reinstall version 12.6.997.11652

and e-mails are now OK.

I'm getting the Software Update Available popups, but I wont update since

the e-mail Protection is bugged.

Any ideas?

Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi Benoit,

I'll try to find someone at adaware software that has any information about it. Please be patient.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

But note that since you have bought the product, you can use the adaware software support instead of this forum with volunteers. You can send them a message through the menus in the program. When you get a reply, please come back with it so the information can be spread to more users.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi,

I tried passing by the program/Help Center/Contact Support, fill out the form and send it.

But a popup message appears saying 'Loading' with a rotating graphic.

It does that and nothing else.

Thats the reason im trying to get some info on this forum.

 

adaware_message.jpg

Edited by Benoit B
missing info

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi,

My contact person replied that the developers are aware of the problem and an update of the program should be released within 24 hours (maybe it's already released since it's 12 hours since he replied to me).

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi Cecilia,

Thank you for the information.

I got a faster answer from you than the 'Official' Adaware support channel.

Hoping that they correct the bug fast.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi Benoit,

According to my contact person the update was released more than two hours ago.
I have also informed him about the problem with sending a message to the support team.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this